Nutribella sa šumskim voćem

Voćni doručak sa Nutribella keksom od limuna i kurkume

(bez glutena)

Voćni doručak sa Nutribella keksom od limuna i kurkume
Sastojci:
  • 100g šumskog voća
  • 1 banana
  • 2 dl jogurta
  • sveže voće za ukras
  • 1 kašika ekspandiranog prosa
  • pečene semenke po želji
  • Nutribella integralni keks sa limunom i kurkumom
Postupak:

U blenderu umiksajte jogurt, bananu i šumsko voće. Sipajte u činiju i dekorišite sa seckanim voćem, ekspandiranim prosom, pečenim semenkama i Nutribella keksom.

Prijatno!

Nutribella biskvit - limun

Priprema i fotografije: Barbara Gaj Ristić

Autor teksta: Barbara Gaj Ristić

mr. sc. Barbara Gaj Ristić
Završila je Umetničku akademiju u Splitu, a magistarske studije na Univerzitetu u Ljubljani. Momentalno piše doktorsku disertaciju s područja istorije umetnosti. Pored toga što je profesorka likovne umetnosti i teorije na fakultetu, kao supruga i domaćica dosta vremena provodi pripremajući ukusna veganska i vegetarijanska jela za svoje bližnje, a takođe voli i da se opušta kroz slikanje. Više od dve decenije je vegetarijanka i od svih kućnih poslova kuvanje jedino smatra dovoljno kreativnim. Obožava kada hrana izgleda poput umetničke slike bogatog kolorita. Na taj način spaja svoje dve velike ljubavi – umetnost i hranu.
@vege.terrian.delight