Nutribella

NUTRIBELLA BISKVIT

Ovaj keks je naša mama prvo pravila za nas - da imamo zdraviju užinu za školu, a sada mi pravimo za vas, da uživate svakog dana. Biskviti su punog ukusa, mekani i sočni jer sadrže prirodne arome dobijene od kaše svežeg voća i integralno brašno. Jedinstveni su i zato što nemaju dodate veštačke boje, arome, pojačivače ukuse ili konzervanse. NOVO iz naše male fabrike ukusa je keks sa komadićima belgijske čokolade - u obliku srca!

NUTRIBELLA

Belgijska čokolada

Nutribella - belgijska čokolada

Integralni keksić, sa komadićima belgijske čokolade – punog ukusa, dovoljno hrskav, a dovoljno i mekan da se istopi u ustima – napravljen samo da uživaš, bez griže savesti – integralno brašno i prirodni sastojci, bez pojačivača ukusa i veštačkih boja. 

Nutribella - belgijska čokolada
Nutribella limun

NUTRIBELLA

Limun i kurkuma

Nutribella limun

Samo prirodni sastojci, 100% integralni keks, egzotična kombinacija ukusa – limun i kurkuma osvežava i super ide uz zeleni čaj, a toliko je zanimljiv da ga i deca obožavaju.

NUTRIBELLA

Cimet

Nutribella - Cimet

Aromatičan, miriše na domaće kolače i zimu i čini da čaj bude ukusniji. Nema pojačivače ukusa, arome ni boje. 100% integralni keks, 200 % ukusan, mekan i topljiv. 

Nutribella - Cimet
Nutribella - kokos

NUTRIBELLA

Kokos

Nutribella - kokos

Ukusan i hrskav, 100% integralni keks, samo prirodni sastojci. Podseća na leto i odlično se slaže uz voćne šejkove, sladoled i ice-coffee. 

NUTRIBELLA

Narandža i đumbir

Nutribella - narandža i đumbir

Ovaj 100% integralni keks je egzotična letnja kombinacija osvežavajućih ukusa, sočan i topljiv, pomalo ljutkast, a sladak. Od đumbira ima primamljiv ukus i miris, a nema pojačivače ukusa ni veštačke boje. Odlično se kombinuje uz sladoled od crne čokolade, uz voćne šejkove, musli.

Nutribella - narandža i đumbir