Om Made me love this! Ljubav na prvi post

Om Made me love this! Ljubav na prvi post

Februar. Nekome Dan zaljubljenih, a nekome zagubljenih. Nekome prsten i bombonjera, a nekome februarska mačija afera.

Setih se kako mi je jedan dečko prišao prvi put:

Primetio sam da stalno gledaš u mom pravcu pa samo da pitam – šta ti nije jasno?!
„Bože, jel ovaj sa mnom koketira ili pokušava da me reketira?“, pomislih.

Vremenom se ispostavilo da je u pitanju bilo „reketiranje“. Srca. Na neodređeno.

Baš kako to obično biva, krene od igre a pretvori se u „on je meni u srce pao k’o neznamšta“. Iz tih, naizgled, slučajnih neslučajnosti rode se najlepše stvari, najdublja prijateljstva i najveće ljubavi. Zar ne?

Kad sam kreirala Instagram profil @kitchenasska, nisam ni slutila koliko će to divnih ljudi i nestvarnih prilika doneti u moj život. Razmišljala sam: „Mirjana, ovo je tvoj hobi, ulaziš u ovo srcem, delićeš sa svetom svoju strast prema hrani, zanimljive recepte, fotografije, poneku anegdotu iz svakodnevnog života pa ako bar jednoj osobi bude korisno – znaćeš da ima smisla.“

Tada se, u jednom od krugova kulinarske igre #zajednickiobrok (koja se ogleda u tome da mnogo nas sprema jedno jelo po istom receptu a onda ga subotom „iznosimo na našu virtuelnu trpezu“), pojavljuje Om Made ekipa sa svojim receptima koja kaže „Mi nagrađujemo SVE učesnike ovog kruga!“. Pritom, to SVE ipak nije bilo sve, jer 3 najbolje fotke pripremljenih jela osvajaju još poseban paket Om Made proizvoda. Ok, ovi su, kanda, kidnapovali Deda Mraza pa sad glume Robin Huda. Smislenije objašnjenje nemam. Zasukala ja rukave, spremam, mućkam, fotkam…POBEDIM!

REALLY?!

Moje oduševljenje nije moglo da stane u jedan dan! Bila sam presrećna! 2 paketa, sine! I to kakva! Ko voli zdravo, pa još integralno, malo bez brašna i šećera bez – ma i slučajno, bez veze, našao bi u tom Om Made paketu, za sebe, meze. Znate ona užina dok grickate nju, a savest vas ne? Ima li miline veće od te?!

Drugari, čekajte, to nije sve!

Kakva bih ja to domaćica, pa još food blogerka, na otvaranju ovakvog projekta bila ako bih vas bez prikladnog slatkiša kući ispratila?! Danas vam donosim recept za #OmMadeMyValentinesDay – Ljubavni tart . Ovaj tart je patentirani afrodizijak (nemo’ posle da bude da nisam napomenula i pažnju skrenula). I dojavite… Jel se oseća ljubav na prvi zalogaj? Pardon, prvi post!

Dobro vi nama došli na otvaranje stranice kvalitetne hrane, iskrene radosti, korisnih saveta, poneke suzice (valja se za balans Univerzuma), možda ponekad i poneke prznice ako nam se taj dan ne poklope talasne dužinice. Biće ovo blog čiji se sledeći tekst ushićeno čeka kao ljubav veka…Ne menjajte kanal – na našem smo mestu!

Do sledećeg druženja, ostajte mi zdravo (i zaljubljeno). I zdravo zaljubljeno, afkors.


Autor tekst: Mirjana Tanović, aka @kitchenasska

Autor teksta: Mirjana Tanović

Zdravo, ja sam Mirjana i ovde sam da sa vama delim i smeh i strah, i ukuse i recepte, i iskustva i savete. Iako sam po zanimanju Master ekonomista, priprema i fotkanje hrane je moja velika strast i nadam se da ću sve to, kroz ova naša druženja, uspeti i da vam dočaram. Naravno, i da vas bar malo zarazim ovom energijom Ljubav. Porodica. Korisni saveti. Zanimljivi recepti. Fotografija. Život... Na pravom ste mestu i daću sve od sebe da tu ostanete. Dobro nam došli!
@kitchenasska